Us donem la benvinguda
piriSPORT
2020-09-22 18:10:54

Estem molt contents de poder anunciar la renovació de piriSPORT, un projecte iniciat el 2008, i que ara veu la llum renovat, amb nou disseny i noves funcionalitats.

El projecte neix a Catalunya però també va dirigit a la resta del món, fent èmfasi a les principals Serralades mundials: els Pirineus, Alps, Atlas, Andes, Himàlaia, Karakoram, Hindu Kush, Kunlun, Pamir, Caucas, ...

Es tracta d'un espai des del qual poder gestionar i planificar les nostres activitat de muntanya.

Es poden consultar les activitats de forma molt còmode i visual en un mapa per poder planificar els propers objectius o poder veure activitats properes per enllaçar-ne més d'una.

Una altra funcionalitat a destacar és la possibilitat de marcar totes les activitats que s'han realitzat, i poder-les consultar també de forma molt visual damunt del mapa. Així es pot veure en tot moment les activitats realitzades i les pendents de realitzar.

En el Perfil d'usuari, cadascú pot visualitzar les seves estadístiques personals, per saber quants 3.000 ha pujat, o quantes muntanyes incloses en el repte dels 100cims de la FEEC ha realitzat, o quantes vies ferrades ha fet d'un nivell de dificultat determinat, ... es tracta de competir sempre amb un mateix.

Hi ha moltes més funcionalitats que podeu anar trobant si aneu visitant la web, i moltes altres funcionalitats que estan a punt de veure la llum. En aquest blog anirem publicant totes les actualitzacions que es vagin fent a la web per mantenir-la sempre dinàmica i actualitzada.

Disfruteu-la companys i companyes.

Salut i muntanya!Consulta els mapes:

Muntanyes

Mapa amb totes les muntanyes. Tresmils, quatremils, vuitmils, ... Consulta els cims de tots els continents
3.680 cims

Crestes

Si tens el nivell per difrutar de les crestes, consulta-les en el mapa. N'hi ha més de les que t'imagines.
54 crestes

Ferrades

Descobreix noves vies ferrades ordenades per dificultat i escull la que més t'agradi o tinguis més propera.
45 ferrades

Barrancs

Si ets amant dels barrancs, aquí hi pots trobar tota la informació clara i detallada.
158 barrancs

Carregant