piriSPORT Nota de premsa:Descarga la nota de premsa

Neix piriSPORT: la plataforma web que reuneix en un únic mapa totes les activitats de muntanya i permet marcar aquelles que ja has fet.

L’objectiu de piriSPORT és oferir una eina online pràctica que permeti trobar fàcilment activitats de muntanya —cims, crestes, corredors, refugis, vies ferrades, escalada, esquí, barranquisme i espeleologia— per planificar nous reptes i guardar l’historial personal d’activitats realitzades.

piriSPORT permet, per exemple, consultar fàcilment tots els tresmils del Pirineu, o trobar els cims que formen part del repte “100 cims” de la FEEC, i anar anotant sobre el mapa aquells que ja s’han assolit. L’eina també ofereix a l’usuari consultar les seves pròpies estadístiques i veure quants cims li falten per conquerir els reptes que s’ha fixat.

La plataforma permet l’accés lliure per consultar tota la informació sobre les activitats de muntanya i un registre gratuït per poder crear mapes personalitzats i estadístiques dels reptes assolits, així com crear o afegir informació de les activitats.

piriSPORT és una plataforma sense ànim de lucre que va néixer de la necessitat de tenir centralitzada tota la informació sobre les activitats de muntanya en un sol lloc. El que va començar el 2008 com un projecte personal, que unia la passió pel muntanyisme i el desenvolupament web del seu creador, es presenta ara com una eina oberta als amants de les activitats a la natura. El projecte neix a Catalunya però també va dirigit a la resta del món, fent èmfasi a les principals serralades mundials: els Pirineus, Alps, Atlas, Andes, Himàlaia, Karakoram, Hindu Kush, Kunlun, Pamir, Caucas...

A més de l’espai web, piriSPORT compta també amb perfils a les xarxes socials —Facebook, Instagram i Twitter— on poder estar al corrent de les últimes novetats i de notícies relacionades amb el món de la muntanya.

* Actualment piriSPORT es troba en fase Beta i serà oficialment llançada a principis de 2021.

Consulta els mapes:

Muntanyes

Mapa amb totes les muntanyes. Tresmils, quatremils, vuitmils, ... Consulta els cims de tots els continents
3.680 cims

Crestes

Si tens el nivell per difrutar de les crestes, consulta-les en el mapa. N'hi ha més de les que t'imagines.
54 crestes

Ferrades

Descobreix noves vies ferrades ordenades per dificultat i escull la que més t'agradi o tinguis més propera.
45 ferrades

Barrancs

Si ets amant dels barrancs, aquí hi pots trobar tota la informació clara i detallada.
158 barrancs

Carregant